personaje

PERSONAJE PRINCIPALE:ELENA GILBERT:

Elena este o tanara de 17 ani,care nu demult era o fata energica si prietenoasa ,dar a carei viata a fost schimbata radicala de moarte parintilor ei.
  Acum locuia cu matusa sa,Jenna,si fratele ei mai mic,Jeremy,incercand sa duca o viata normala si sa se adaptee cu noul ei mod de viata..
  Dar un tanar misterios o face pentru o clipa sa uita de problemele ei,iar numele acestui nou-venit era Stefan Salvatore,care,desigur,era vampir.
   Elena afla  dar nu lasa aceasta...diferenta dintre ei sa ii desparta.
STEFAN SALVATORE:
Stefan Salvatore, un vampir care are 17 ani de 146 de ani. Stefan este un baiat retras si misterios,insa ne3obisnuit de frumos,ceea ce o si atrage pentru prima oara pe Elena.Motivul pentru care el s-a intors in acest oras patat de  amintiri e chiar ea.Elena seamana leit cu cea care l-a transformat pe el si pe fratele sau cu mult timp in vampiri.
  Insa,cu timpul ce o cunoaste,curioitatea lui se transforma in iubire,o iubire adevarata dar care  nu ar trebui sa existe....DAMON SALVATORE:
Damon este fratele mai mare a lui Stephan care urmarestesa ii  faca viata acestuia un iar.insa,atunci cand o intalneste pe Elena se "inmoaie.Si desi pentru inceput il fascineaa datorita asemanari ibitoare cu Katherin,cea care la facut vampir,pe parcurs vade ca Elena este o persoana buna si delicata,spre deosebire de Katherin.Damon are un farmec aparte,malefic,care face femeile sa il doreasca.
  Damon se dovedeste un prieten bun pentru Elena si chiar face "pace" cu fratele sau,devenind un vampir care nu mai omoara persoane pentru sangele atat de necesar.
   Desi o iubeste  o Elena isi da seama ca ea il iubestge pe fratele lui si renunta,devanind pentu ea dpar un bun priten care o iubeste insa fara sa o arate.

PERSONAJE SECUNDARE:


BONNIE BENNET:
Bonnie e cea mai buna preitena a Elenei,care mereu ia fost alaturi si a sprijinito atunci cand a avut nevoie.Insa,dupa o vizita la bunica ei,afla ca nu e o adolestenta obisnuita.E vrajitoare.
  Isi foloseste puterile in slujba binelui,desigur,ajutandu-i pe dAmon,Stefan si Elena atunci cand sunt in "conflict" cu cei de dincolo si nu numai.
CAROLINENiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu